Geef een videoboodschap door aan Omroep Flevoland

Geef een videoboodschap door aan Omroep Flevoland

Een mooi gedicht voordragen of een liedje zingen: bij Omroep Flevoland kun je nu via de televisie een videoboodschap sturen aan je opa en oma.

Nieuw televisieprogramma
Om eenzaamheid tegen te gaan in de ouderentehuizen begint Omroep Flevoland morgen met een nieuw televisieprogramma genaamd ‘Lieve opa, lieve oma’. Kinderen en kleinkinderen kunnen een videoboodschap sturen naar de redactie en zo hun geliefde grootouder(s) een hart onder de riem steken. Alle videoboodschappen worden elke werkdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur uitgezonden.

Insturen van een videoboodschap
De videoboodschap moet aan twee elementen voldoen. Ten eerste mag de videoboodschap niet langer duren dan twee minuten. Ten tweede moet de video horizontaal gefilmd worden. Je videoboodschap insturen kan op verschillende manieren. Via WhatsApp: 0320 265888 , email: videoboodschap@omroepflevoland.nl of via omroepflevoland.wetransfer.com

#Pasopelkaar #Samensterk #Corona #Respect #Solidariteit

Dit is nóg zo’n initiatief dat past bij de overtuiging van #Respectbeweging waarmee we i.s.m. VSBfonds mensen uit alle hoeken van de samenleving willen stimuleren om respect als kernwaarde te borgen in de samenleving.

Foto: Alexander Dummer

Partners & Supporters

Breaking news