ONS TEAM

Ilco van der Linde

Initiatiefnemer

Ilco van der Linde is initiatiefnemer van RespectNL en verantwoordelijk als strategisch adviseur voor het slagen van dit project door het committeren van financiers en andere strategische stakeholders. Dit is een functie die op zijn lijf geschreven is als (mede)oprichter van een groot aantal andere, succesvolle initiatieven zoals: Bevrijdingspop, de Bevrijdingsfestivals, Racism Beat It Festival, Kunstbende, Dance4life en MasterPeace.

Dionne Abdoelhafiezkhan

Medeoprichter

Dionne Abdoelhafiezkhan is medeoprichter van RespectNL en verantwoordelijk als projectmanager voor de evenementen, de marketing & communicatie en het financieel management. Ze is medeoprichter en partner bij IZI Solutions waar ze bekend staat als bruggenbouwer, organisator en bedenker van concepten die mensen en organisaties dichter bij elkaar brengt.

Cemil Yilmaz

Medeoprichter

Cemil Yilmaz is medeoprichter van RespectNL en verantwoordelijk voor de gehele projectcoördinatie en stakeholdermanagement. Hij is een sociale-/cross-culturele psycholoog en als partner bij IZI Solutions houdt hij zich met name bezig als (onderzoeks)expert op het snijvlak van multiculturaliteit en sociale vraagstukken.

Chantal Suissa

Relatiemanager

Chantal Suissa-Runne heeft diverse succesvolle programma’s opgezet omtrent het verbinden van verschillende groepen in de samenleving. Ze is adviseur van het eerste uur en verantwoordelijk voor het werven en committeren van ambassadeurs, financiers en andere strategische stakeholders.

Hanane Abaydi

Accountmanager

Hanane Abaydi is onze accountmanager en verantwoordelijk voor het committeren van provincies en gemeenten. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van maatschappelijke vraagstukken kan zij op alle niveaus en met alle betrokkenen makkelijk schakelen.

Jair Schalkwijk

Relatiemanager

Jair Schalkwijk heeft jarenlange ervaring in het samenbrengen van academisch onderzoek en praktische uitvoering van innovatieve projecten. Bij dit project is hij medeverantwoordelijk voor het committeren van gemeenten en het ontwikkelen van toolkits.

TIJDENS DE TOUR

worden verschillende groepen mensen die elkaar weinig ontmoeten bij elkaar gebracht om praktische oplossingen en denkrichtingen te delen die zorgdragen voor een inclusieve samenleving. Bij deze ontmoetingen is er ruimte voor verschil van opvattingen op een respectvolle manier.

De uitkomsten worden gebundeld in een manifest met concrete beleidssuggesties en oplossingen, bottom-up aangedragen door mensen die zich vanuit verschillende perspectieven zorgen maken over Nederland.

Dit manifest wordt in 2021 op Koningsdag aangeboden aan het Koningshuis en op 5 mei aan ‘het volk’ tijdens de bevrijdingsfestivals.

logo-ico

Onze Partners

Breaking news